الان حدود دو ساله که تقریبا همه روزه ناهار در محل کار حضور داریم. برای تهیه ناهار از خیلی روش ها استفاده کردیم. اوایل تمایل بیشتری به فست فود داشتیم. هر روز پیتزا میزدیم اونم فراوون سه چار تا پیتزا و سیب زمینی سرخ کرده و نوشابه و ... به دور از نگاه به ضررش خیلی خوشمزه بود انصافا. مدتی گذشت هم هزینه اش خیلی بالا بود هم میدونستیم که خیلی درست نیست هر روز فست فود بخوریم.

مدل های مختلفی مطرح شد مثل اینکه غذا خونگی بگیریم، از خونه بیاریم، بریم خونه بخوریم بیایم، یکی از خونه برامون بیاره، در محل کار طبخ کنیم و ... که بعضی از اونا رو امتحان کردیم و در کل نتیجه خوبی نداشت.

رفتیم به سمت سفارش از رستوران ها به جای فست فود. اول از کوچه خورشتی ها توی قم سفارش میدادیم. با پیک موتوری برامون می اومد. خوب بود. حد اقل غذای برنجی میخوردیم. از فست فود بهتر بود. هزینه اش هم مناسب تر بود.

کمی گذشت دیدم این غذا ها به شدت چرب بود و واقعا یه لایه روغن روی خورشتش بود. از هر تهیه غذا توی اون کوچه سفارش میدادیم همین طور بود.

گفتیم بریم سراغ رستوران به جای تهیه غذا. شروع کردیم سفارش از رستوران ها. جالب اینجاست که در این دو سال هر رستورانی که سفارش دادیم اولین سفارشش خیلی خوب بود. هم کیفیت غذا و هم بحث سریع آوردن غذا. اما تمامی این رستوران ها بعد از مدتی که ازشون سفارش میدادیم و به اصطلاح مشتریشون میشدیم به جای اینکه مشتری رو نگه دارند شاهد کم شدن محسوس کیفیت غذا و همچنین سرعت ارسال بودیم.

برای مثلا از رستورانی که بیش از 40 بار ازش سفارش داده بودیم شاهد بودیم هر روز دیر تر از روز قبل غذا رو میرسوند تا جایی که یه بار یک ساعت تاخیر داشت که زنگ زدیم گفت: «یادمون رفته براتون بیاریم» دیگه تاخیر نبود فراموشی ارسال سفارش ثبت شده توی سیستمشون بود!!

یا رستورانی که حدود شش ماه ازش سفارش دادیم آخرین بار غذای مونده با بوی بسیار بد برامون فرستاد.

یه رستوران دیگه پول نوشابه رو گرفت از ما ولی نوشابه نداد. زنگ زدیم گفتیم نوشابش کو؟ گفت حالا اشکال نداره که برو سر کوچه بخر! بهش گفتم این چه وضع برخورده؟ گفت: «داداش نمیخوای نخوا. برو یه جای دیگه»!

و این داستان ادامه دارد...